Grappigste Duo Kostuums voor Feestjes (Top 10)

Op zoek naar grappige kostuums voor duo’s? Stop met zoeken! We hebben namelijk de beste duo kostuums voor je op een rij gezet ter inspiratie. Ideaal voor tijdens een fout themafeest, maar uiteraard ook perfect voor Carnaval!
In dit artikel ontdek je de top 10 grappigste koppel kostuums waarmee jullie elk feestje domineren en gegarandeerd een lach op ieders gezicht toveren.

10. Bacon en Ei

Bacon en eieren; twee van de meest geliefde ontbijtingrediënten. Heerlijk als ontbijt, maar natuurlijk ook meesterlijk als kostuums voor duo’s op een foute party of tijdens Carnaval. Met het “Bacon en Eieren” duo kostuum zul je niet alleen hongerige blikken trekken, maar ook een hoop glimlachen op gezichten toveren. Deze kostuums zijn eenvoudig maar ook ontzettend grappig, wat het perfect maakt voor elke foute party.

9. Zout en Peper Vaatje

De Bacon en Eieren smaken extra lekker met wat peper en zout. Naast het simpele maar grappige Bacon en Ei kostuum voor duo’s, kunnen jij en je vriend/partner zich ook omtoveren tot een simpel zout en peper vaatje. Geloof ons; het zorgt gegarandeerd voor een hoop gelach. Zo simpel, maar tegelijkertijd zó origineel.

8. Mosterd en Ketchup Fles

Oke, laten we het nu even over eten hebben. Ooit gedacht om als duo te verkleden tot een fles Ketchup en Mosterd? Waarschijnlijk niet, maar deze simpele kostuums zijn ideaal op een foute party als duo.
Deze smaakvolle kostuums voegen een pittige draai toe aan elk feestje waarmee jullie gegarandeerd de aandacht zullen trekken. 

7. Mario en Luigi

Mario en Luigi, de twee loodgieters en helden hebben niet alleen de game-wereld veroverd, maar zijn ook een perfecte keuze om feestjes in de echte wereld te domineren! Denk bijvoorbeeld aan een game-party of misschien wel tijdens Carnaval. Deze tijdloze figuren zijn zo diep in de game-wereld ingebed dat ze bij jong en oud een glimlach op het gezicht toveren. Dus waarom zou je niet de kans grijpen om samen met je partner in de huid van deze beroemde broers te kruipen en elk feestje om te toveren tot een episch avontuur?

6. De Minions

We kennen ze allemaal wel; De Minions. Ga voor de kostuums van Bob en Stuart uit de bekende Minion filmreeks en maak je klaar om ondeugendheid en gelach naar het feest te brengen. Deze kostuums zijn perfect voor degenen die een speelse twist aan het feest willen geven.

5. Shrek en Fiona

Je kent ze wel; die groene ogres uit de magische tekenfilmreeks Shrek. Met een Shrek en Fiona kostuum geef je een lachwekkende en magische twist aan het feest. Dit humoristische en onafscheidelijke liefdesduo brengt gegarandeerd een lach op ieders gezicht, want laten we eerlijk zijn; ze zijn niet moeders mooiste… en daarom juist top als verkleedoptie!

4. Aap en Banaan

Wie aan een aap denkt, denkt aan bananen, toch? Dit duo brengt niet alleen lachsalvo’s teweeg, maar je kunt ook op een grappige manier de interactie tussen aap en banaan showen. Met een een beetje acteerwerk zul je met deze grappige koppel kostuums ongetwijfeld de aandacht trekken en voor spraakmakende momenten zorgen tijdens het feest.

3. Bert en Ernie

Het nostalische duo Bert en Ernie verdient wat ons betreft een mooie plek op nummer 3 in de lijst met de beste duo kostuums. Deze bekende figuren uit Sesamstraat belichamen de essentie van vriendschap en avontuur. Met Bert’s serieuze houding en Ernie’s speelse karakter voeg je met deze kostuums een hoop humor en hartelijke sfeer toe aan elk feest. En ja, nu mag je EIN-DE-LIJK de hele avond dat gekke Bert of Ernie stemmetje opzetten.

2. Piemel en Vagina

Maak je feest nog hilarischer en gewaagder met de “Piemel en Vagina” kostuums! Deze knotsgekke en gedurfde duo’s zullen zeker wenkbrauwen doen fronsen en vervolgens in lachen doen uitbarsten. Trek deze grappige koppel kostuums aan en zorg voor een avond vol onvergetelijke momenten en komische interacties. Als je wilt dat het feest de boeken in gaat als een van de meest gewaagde en amusante parties, dan zijn deze kostuums absoluut de juiste keuze!

1. Donald Trump en Kim Jong-un

Natuurlijk kan er maar één duo winnen in de lijst met de top 10 beste duo kostuums, en dat zijn Donald Trump en Kim Jong-un. Voor een kostuum met een knipoog naar de politiek, bieden deze wereldleider-kostuums ruimte voor humoristische gesprekken. Dit grappige en tegenstrijdige politieke duo zal vast leiden tot levendige discussies, maar ook zorgen voor een hoop goud beeld-materiaal op foto’s. Het Donald Trump kostuum, samen met het Kim Jong Un kostuum is wat ons betreft dé perfecte optie voor het koppel dat een flink portie humor aan het feest wil toevoegen.

Conclusie

Met deze top 10 grappigste duo kostuums ben je klaar om feestjes te veroveren en letterlijk dubbel zoveel plezier te beleven.
Of je nu gaat voor een humoristische draai, een dosis nostalgie of een vleugje magie, met deze koppel kostuums trekken jij en je partner zeker de aandacht.
Dus stuur dit artikel door naar jouw partner of vriend en ga voor een van de bovenstaande duo kostuums. Geloof ons, je laat gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter op het volgende feest!

Verkrijgbaar bij:

feestbazaar.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij:

bol.com
feestbazaar.nl

Verkrijgbaar bij:

feestbazaar.nl
bol.com
Dit bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *