Hollywood Party

Film
Kostuums

Hollywood
Decoratie

Hollywood als thema

Bij Hollywood denken we al snel aan Amerika, de filmindustrie, de exclusiviteit en high-class sfeer en natuurlijk het wereldberoemde Hollywood-logo. Hollywood vormt de thuisbasis voor de wereldwijde filmindustrie en is dé plek waar continu de grootste filmsterren en artiesten te vinden zijn.

Stiekem heb je er wel eens over gedroomd; hoe zou het leven eruitzien als ik een Hollywood ster zou zijn? Lopend in de mooiste en duurste kleding over een rode loper omringt met fans die foto’s met je willen, feesten met s ’werelds grootste sterren en tot rust komen in een mooie villa midden in de bergen van Hollywood. Helaas is dit een uitzonderlijke situatie. Om toch een avond samen met je beste vrienden te leven als een échte filmsterren, is een Hollywood party het perfecte feestje! Zie je het al voor je? Een huis vol met mooie gouden en zilveren decoratie, een rode loper bij de ingang, mooie chromen afzetpalen, een Walk of Fame met de bekende Hollywood sterren op de grond, champagne en mooi chique geklede gasten. Kortom, een Hollywood themafeest is een gezellig feest met een exclusieve uitstraling waarbij iedereen in de huid van een celebrity kan kruipen.

Dresscode Hollywood Party

Om de exclusieve uitstraling van Hollywood volledig tot zijn recht te laten komen tijdens een Hollywood party, moet deze exclusiviteit natuurlijk ook terugkomen in de dresscode van de gasten. Hollywood staat bekend om haar charme en een chique outfit sluit hier dan ook perfect op aan. Voor de dames is een mooie nette galajurk perfect en voor de heren is een net kostuum of een mooie smoking ideaal.

Verkleed als jouw favoriete personage

Netjes gekleed gaan is ideaal voor een Hollywood party. Het is echter ook leuk om jezelf volledig om te toveren tot een bepaald personage van een beroemde film. Kruip in de huid van Jack Sparrow uit The Pirates of The Carribean, of stap in het bekende Money Heist Costume van de wereldberoemde serie La Casa De Papel.
Uiteraard is het belangrijk om vooraf te weten wat de verwachting is. Gaat iedereen netjes en chique gekleed of is het de bedoeling dat iedereen in de huid kruipt van zijn of haar favoriete personage uit een beroemde film of serie? Wel even afstemmen dus.
Nog wat inspiratie nodig voor een gaaf kostuum? Bekijk dan zeker dit overzicht met de leukste Film Kostuums.

Decoratie Hollywood Party

Zoals je net al las staat Hollywood bekend om haar charme. Het creëren van een chique en exclusieve uitstraling is dus een must bij dit thema. Gouden en zilveren slingers, vlaggetjes, ballonnen en servies vormen dan ook de perfecte basis voor een Hollywood party. Ook zijn palmbomen, echte of als wanddecoratie, de ideale objecten voor een Hollywood feeling. Uiteraard mag een rode loper met chromen afzetpalen bij de ingang niet ontbreken. Om de echte feeling van Hollywood te creëren, is een flitsende lamp, zoals een stroboscooplamp, ideaal zodra de gasten over de rode loper naar binnen komen. Dit geeft namelijk het gevoel alsof er continu foto’s van je worden gemaakt.
Om je op weg te helpen, vind je hier een overzicht met de beste Hollywood Decoratie.