Foute Party

Foute Party
Kleding

Foute Party
Accessoires

Foute Party
Decoratie

Wat is een foute party?

Een foute party, ook wel een Proud To Be Fout feest genoemd, is hét themafeest waar echt niks te gek is. Het is een themafeest waar je lekker schaamteloos kan dansen en meeschreeuwen op de meest foute hits, zonder dat iemand er raar van op kijkt. Uiteraard gaat dit gepaard met ordinaire outfits en kostuums. Zoals je begrijpt geldt hier: hoe gekker de outfit, hoe beter. Hieronder vind je een aantal mooie voorbeelden om zo ordinair mogelijk op een fout feestje te verschijnen.

Foute Party kleding

Foute kleding heren

Raap je meest gekke kledingstukken bij elkaar en maak er een foute outfit van. Ga bijvoorbeeld voor een ordinaire panterprint blouse, gecombineerd met een dikke gouden ketting, een wilde pruik en een fout heuptasje. Naast foute kleding combinaties is een fout feestje ook hét moment om jezelf volledig in de schijnwerpers te zetten met een fout kostuum. Wat dacht je van een opblaasbaar piemel kostuum of een ordinair felgekleurd trainingspak.
Mocht het opvallen nou niet helemaal je ding zijn, dan is een foute trui of een foute pruik natuurlijk ook hartstikke leuk. Om je een handje op weg te helpen, vind je hier een overzicht met de beste foute party kleding en accessoires. Er zit gegarandeerd iets leuks voor jou tussen!

Foute kleding dames

Voor de dames is er natuurlijk ook een hele hoop mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een strakke felgekleurde legging met een neon visnet topje. Ook een legging en top vol met glitters is lekker fout. Die foute kostuums zijn voor de vrouwen natuurlijk ook perfect. Wat dacht je van een fout politiepakje of een ordinaire panterprint jumpsuit. Verder is een felgekleurd trainingspak ook altijd goed. 

Foute versiering

Bij een foute party hoort natuurlijk ook bijpassende versiering. Een combinatie van versiering voor een Disco party en een Neon party is perfect voor een fout feestje. Denk bijvoorbeeld aan grote zilveren discoballen, oude vinyl platen aan de muur en Blacklight lampen in combinatie met neon slingers, vlaggetjes en ballonnen. Uiteraard doen gouden en/of zilveren foliegordijnen bij de ingang het ook altijd goed.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Pimp jouw party met de meest foute decoratie

Foute muziek

De foute outfits en kostuums geven natuurlijk een lachwekkend beeld aan een fout feestje, maar het feest is pas echt compleet zodra de meest foute hits worden gedraaid. Met z’n allen schaamteloos dansen en vals meeschreeuwen met foute meezingers. Op Spotify staat een afspeellijst die de avond urenlang voorziet van de meest foute hits.
Benieuwd naar de afspeellijst? Je vindt ‘m hier.