Over Ons

Welkom! Mijn naam is Bart en ik ben het gezicht achter ThemafeestExpert.nl. Begin zomer 2022 ben ik met veel enthousiasme begonnen met deze website. De reden hiervan? Simpel: ik hou veel van feestjes en vooral van themafeesten. De gezelligheid, de grappige kostuums en de vaak originele decoratie maken een themafeest net even wat anders dan een “normaal” feest. Daarnaast houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met het maken van websites.
Mijn enthousiasme rondom themafeestjes en de grote interesse in het bouwen van websites vormde een perfecte combinatie voor het starten van www.ThemafeestExpert.nl.  

Wat vind je bij ThemafeestExpert?

ThemafeestExpert.nl is dé plek met alle benodigdheden voor een geslaagd themafeest. Heb jij binnenkort bijvoorbeeld een themafeest op de agenda staan en ben je (nog steeds) het internet aan het afstruinen voor het perfecte kostuum of de meest originele outfit? Geen zorgen! Bij ThemafeestExpert.nl hebben we de leukste kostuums en accessoires voor je klaar staan. Er zit ongetwijfeld iets tussen wat perfect aansluit op jouw wensen.

De voordelen van ThemafeestExpert