Over Ons

Welkom! Mijn naam is Bart en ik ben het gezicht achter ThemafeestExpert.nl. Begin zomer 2022 ben ik met veel enthousiasme begonnen met deze website naast mijn studie. De reden hiervan? Simpel: ik hou veel van feestjes en vooral van themafeesten. De gezelligheid, de grappige kostuums en de vaak originele decoratie maken een themafeest net even wat anders dan een “normaal” feest. Daarnaast houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met het maken van websites.
Mijn enthousiasme rondom themafeestjes en de grote interesse in het bouwen van websites vormde een perfecte combinatie voor het starten van www.ThemafeestExpert.nl.  

Wat vind je bij ThemafeestExpert?

ThemafeestExpert.nl is dé plek met alle benodigdheden voor een geslaagd themafeest. Heb jij binnenkort bijvoorbeeld een themafeest op de agenda staan en ben je (nog steeds) het internet aan het afstruinen voor het perfecte kostuum of de meest originele outfit? Geen zorgen! Bij ThemafeestExpert.nl staan de leukste kostuums en accessoires voor je klaar. Er zit ongetwijfeld iets tussen wat perfect aansluit op jouw wensen.

De voordelen van ThemafeestExpert

  • Originele themafeesten met bijpassende kostuums
    Bij ThemafeestExpert.nl vind je een overzicht met de meest originele themafeesten. Zo heeft elk thema een uitgebreide omschrijving en een selectie met de allerleukste kostuums, outfits en accessoires. Zo weet je in ieder geval 100% zeker dat je volledig in stijl op een themafeest verschijnt.

  • Uitgebreid stappenplan voor de feestorganisator
    Daarnaast ben je bij ons ook als organisator van een themafeest aan het juiste adres. Zo vind je bij elk themafeest bijpassende decoraties om het feest helemaal in stijl aan te kleden. Ook hebben we een speciaal stappenplan klaar staan, die jou stapsgewijs op weg helpt bij het organiseren van jouw themafeest. Je kan dit stappenplan zien als een soort boodschappenlijstje die ervoor zorgt dat je niks over het hoofd ziet.

  • Leuke en relevante blogs over alles rondom (thema)feesten
    Ook vind je op deze website een hoop informatie in de vorm van blogs, waarin we dieper ingaan op verschillende onderwerpen in de feestbranche. Neem daarom ook zeker een kijkje op onze blogpagina.