Dieren Themafeest

Dieren
Kostuums

Dieren
Maskers

Dieren
Decoratie

Wat is een dieren themafeest?

Een dieren themafeest is een feest met een echte dresscode, waarbij iedereen verkleed gaat als dier. In eerste instantie klinkt het misschien als een simpel themafeest voor kinderen, maar geloof me; een dieren themafeest voor volwassenen waarbij iedereen verkleed gaat als een dier zorgt gegarandeerd voor een hoop gelach en gezelligheid. Stel je nou eens voor; een heel huis vol met verschillende dieren. De een komt in een eenhoorn-onesie, de ander heeft zich gehesen in een octopus kostuum, naast je staat  iemand met een pak waarbij hij/zij op de rug van een struisvogel lijkt te zitten en verder op loopt iemand rond met een paardenmasker op het hoofd. 

Zoals je wellicht begrijpt wordt dit een avond vol humor waarbij iedereen elkaar eens even goed kan uitlachen. Uiteraard mogen de foto’s niet ontbreken, want het wordt een avond om nooit meer te vergeten! In de bovenstaande categorieën vind je de grappigste dieren kostuums en natuurlijk de meest hilarische dieren maskers. Neem gauw een kijkje!

Dieren decoratie

De decoratie is natuurlijk ook erg belangrijk. Het mooiste is om het huis, of een andere feestplek zo aan te kleden dat het lijkt alsof iedereen zich bevindt in de dierentuin of in de jungle. Op deze manier komt het thema echt tot leven. Qua decoratie kun je bijvoorbeeld denken aan nep planten, groene slingers en ballonnen, opblaasbare dieren en borden en bekers met tijgerprint. De mogelijkheden zijn eindeloos, als de focus maar ligt op het thema “dieren” en het een beetje de natuur nabootst. Om je een handje op weg te helpen, zijn de leukste decoraties hierboven in een overzicht te vinden. Neem een kijkje en laat je inspireren.