De Top 10 grappigste foute kersttruien

Het is alweer bijna kerst! Dé tijd van vrolijke verlichting, mooi versierde kerstbomen, leuke cadeaus en veel warme gezelligheid. Maar laten we eerlijk zijn, een van de leukste tradities met de kerstdagen is het dragen van een foute kersttrui, toch!? Die serieuze sfeer mag af en toe best wat luchtiger en een foute kersttrui helpt daar zéker bij! Een foute kersttrui is niet alleen warm en gezellig, maar brengt ook een glimlach op ieders gezicht.
In dit artikel hebben we een selectie gemaakt met de grappigste foute kersttruien voor zowel dames als heren.

Waarom zijn foute kersttruien zo populair?

Foute kersttruien zijn echt van de laatste jaren. Elk jaar zijn er ook steeds meer mensen die plezier beleven aan een grappige kerstoutfit en een foute kersttrui is dan ook het eerste waar aan gedacht wordt. Ze zijn er namelijk tegenwoordig in alle soorten en maten. Hoe gekker, hoe beter, toch!?
Hier zijn een paar redenen waarom een foute kersttrui zo geliefd is:

  • Gevoel van gemeenschap en plezier: foute kersttruien hebben vaak grappige en humoristische eigenschappen, wat een gevoel van gemeenschap kan creëren. Het brengt mensen samen in een luchtige en feestelijke stemming tijdens kerst.

  • Ironie en mode: in de moderne mode speelt ironie een grote rol. Wat ooit werd gezien als ‘fout’ of “ongepast” wordt nu juist omarmd gedragen om de ironie juist te benadrukken.

  • Invloed van sociale media: nu sociale media steeds populairder is geworden en we er eigenlijk allemaal wel gebruik van maken, delen we ook maar al te graag foto’s van onze outfits met vrienden. Foto’s van foute kersttruien horen daar natuurlijk ook bij. Hoe gekker, hoe meer reacties en des te leuker.

  • Themafeesten: er worden steeds meer kerst themafeesten georganiseerd waarbij de ‘foute kersttrui’ centraal staat. Dit moedigt mensen ook aan om deel te nemen aan de trend.

Foute kersttruien voor Heren

1. De Santastring Kersttrui

Laten we beginnen met deze grappige Santastring kersttrui; eentje die niets aan de verbeelding overlaat. Yep, je ziet het goed; de kerstman draagt gewoon een string onder z’n outfit. Terwijl hij onschuldig een cadeautje onder de boom legt, geeft hij ons allemaal een onvergetelijke kerstgedachte mee.

Deze foute kersttrui is perfect voor diegenen die wel van een flinke dosis humor houden en niet bang zijn om een beetje brutaal te zijn tijdens de feestdagen. Trek ‘m aan en je wordt gegarandeerd dé eye-catcher van de avond, let maar op.

2. De "Bro's before Ho, Ho..." Kersttrui

Deze vrolijke maar vooral bijzondere rode trui brengt een flinke dosis humor met zich mee. Met de speelse tekst “Bros before Ho Ho Hos” en de twee blije figuren die met elkaar een toast uitbrengen, is het een trui die zeker de aandacht zal trekken. Het is de ideale foute kersttrui voor een leuke kerstavond met vrienden of een informele kerstborrel!

3. De "Jingle My Bells" Kersttrui

De gewaagde tekst “If you jingle my bells, I’ll give you a white Christmas”, maakt deze kersttrui de ultieme ijsbreker voor elk kerstfeestje. Het is een typische foute kersttrui dat zowel een giechel als een opgetrokken wenkbrauw oplevert en is perfect voor diegenen die de kerstdagen met een knipoog willen vieren. 

4. De "LeTITsnow" Kersttrui

Deze foute kersttrui neemt de “jingle bells” wel naar een heel nieuw niveau! De print op de trui vervangt de “bells” door een gehele print van borsten. En wat dacht je dan van die tekst!? Yep, je ziet het goed! 

De combinatie van een grappige print en een humoristische woordspeling maakt dit dé trui voor diegene die een goed gevoel heeft voor humor en het leuk vindt om de grenzen van de traditionele kerstsfeer op te zoeken. Het is de ideale trui voor een kerstfeest waar humor en eigenzinnigheid worden geprezen.

5. De "Weird reindeers" Kersttrui

Deze foute trui heeft net als de voorgaande trui een ondeugend element. Dit keer geen grappige woordspeling maar een stel rendieren in een wel heel speelse opstelling. Kijk nog maar eens goed!
De trui is perfect voor diegenen die een beetje stoutmoedigheid willen tonen tijdens het kerstfeest. Het zal zeker een grijns ontlokken bij wie het ziet.

Foute kersttruien voor Dames

1. De "All i want for Christmas" Kersttrui

De gewaagde tekst “All I want for Christmas”, in combinatie met een aantal wel heel ondeugende afbeeldingen maakt deze trui een echte ijsbreker. Deze foute kersttrui is perfect voor diegenen die durven te kiezen voor een speelse en natuurlijk ook uitgesproken outfit tijdens de feestdagen. De opvallende “poppetjes” zorgen ongetwijfeld voor opgetrokken wenkbrauwen en grote glimlachen.

Met het dragen van deze foute kersttrui ben je sowieso het onderwerp van gesprek. En laten we eerlijk zijn; de mannen onder ons zullen niet vies zijn van een grapje meer of minder.

2. De "Kersttrui"

De opvallende tekst “KERSTTRUI” op de voorkant maakt deze kersttrui simpel en recht voor z’n raap. Het is de perfecte kersttrui voor de de feestganger die kerst graag een tikje ironisch viert.

3. De "Kerst Ballen" Kersttrui

Deze zwarte kersttrui is een echte blikvanger vanwege de twee grote gouden kerstballen in combinatie met de woorden “Kerst” en “Ballen”, die toch wel opvallend speels zijn geplaatst. Een leuke foute kersttrui met een ondeugend karakter. Ideaal voor de diegenen die de kerst met een knipoog willen vieren.

4. De "Wine-derfull" Kersttrui

Deze foute kersttrui, met de boodschap: “It’s the most WINE-derful time of the year” in combinatie met een toostende Kerstman, is de perfecte kersttrui voor de dame die graag haar kerst combineert met een goed gevuld glas. Deze trui zorgt voor een vrolijke noot en is ideaal voor elk kerstfeestje waar de wijn rijkelijk vloeit.

5. De "Let it glow" Kersttrui

Met deze “Let it Glow” kersttrui zet je jezelf letterlijk in de spotlights. Deze foute kersttrui met lichtjes zorgen ervoor dat je niet onopgemerkt blijft en de combinatie met de cadeautjes onder de boom maakt deze trui een eigen kerstfeestje om aan te trekken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com
blokker.nl

Verkrijgbaar bij:

bol.com
blokker.nl

Verkrijgbaar bij:

bol.com
blokker.nl

Verkrijgbaar bij:

bol.com
blokker.nl
Dit bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *