Country & Western Party

Western
Kleding

Western
Accessoires

Western
Decoratie

Een Country & Western Thema

Cowboys en Indianen, cowboyhoeden, stoere cowboylaarzen, countrymuziek, rodeo en een woeste omgeving vol met cactussen en houten gebouwen. Ervaar de ruige wereld van het Wilde Westen met een Country & Western Party, een gezellig feest met een wild thema.
Ga met elkaar de strijd aan tijdens een wilde rodeo wedstrijd, daag elkaar uit met een potje hoefijzer gooien of spijker slaan, bluf erop los tijdens een wild pokertoernooi of oefen je danspasjes op de grootste country hits. Zo maar een aantal activiteiten die helemaal passen bij een gezellig Wildwest party.

Western kleding

Een echt themafeestje is pas compleet met een leuke dresscode. Bij een Country & Western Party hoort dan natuurlijk een echte Western dresscode.
Allereerst kan een stoere cowboyhoed niet vergeten worden. Ben je van plan om goed uit te pakken? Kruip dan in de huid van een echte iconische cowboy of cowgirl, met cowboylaarzen, een stoere cowboyhoed en een cowboy vest met koeienprint. Een revolver mag dan natuurlijk niet ontbreken.
Ben je toch naar wat anders op zoek omdat je het vermoeden hebt dat iedereen kiest voor een typerend cowboy kostuum? Neem eens een kijkje bij de Western kleding en zie wat er nog meer mogelijk is.

Western decoratie

Alleen met de juiste versiering is de sfeer van ruige wereld van het Wilde Westen in huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan Cowboyhoeden, hoefijzers, nep-cactussen, Wanted-posters, decoratie-schedels van stieren, geldzakken, karrenwielen, sheriff sterren, Wild-West-slingers en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de leukste Western Decoraties.

Rodeo Huren

Een Western Party is pas écht compleet met een Rodeo. Waag je in de wereld van het Wilde Westen en daag je vrienden en/of familie uit met een rodeo-wedstrijd. Wie zal het langst blijven zitten? Zoals je wellicht voor je ziet zorgt een rodeo wedstrijd gegarandeerd voor een hoop gezelligheid.  
Nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheden en Huur een rodeo.

Country muziek

Om tijdens een Country & Western party helemaal in de sfeer van het Wilde Westen te komen, mogen de grootste country hits natuurlijk niet ontbreken. Met deze Spotify playlist wordt de avond volledig gevuld met de beste country hits.