Black & White party

Black & White
Accessoires

Black & White
Versiering

Wat is een Black & White party?

Een Black and White party is een feest met een echte dresscode, wat vaak erg chique is aangekleed. Zwart-witte decoratie in combinatie met mooi zwart-wit geklede mensen. De heren in een strak (semi)chique pak en de dames mooi gekleed in de bekende little black dress. Zoals je wellicht voor je kan zien geeft dit gegarandeerd een mooi en chique effect. Het is dus een perfect themafeest waarbij luxe centraal staat. 
Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om een eigen touch te geven aan een Black & White themafeest. Misschien vind je de kleuren wel gaaf, maar houd je niet echt van het chique randje. Ook dan is een Black and White party perfect. Met de juiste accessoires komt een makkelijk outfit voor een Black & White party helemaal tot zijn recht. Hier vind je gegarandeerd toffe accessoires die jouw outfit compleet maakt. 

Black & White Decoratie

Buiten het feit dat de genodigden zich zwart of wit gekleed hebben, hoort er bij een Black and White themafeest natuurlijk ook mooie zwart-witte decoratie om het thema volledig tot zijn recht te laten komen. Hierbij kun je denken aan de combinatie van zwarte en witte (folie)ballonnen en vlaggetjes, mooie lampjes met zwart-witte bollen, een leuk tafelkleed met zwart-witte patronen en bijpassend servies. Op deze pagina vind je de beste accessoires en decoraties waarmee jouw Black & White party gegarandeerd zal slagen!