Hawaii Party

Hawaii
Kleding

Hawaii
Accessoires

Hawaii
Decoratie

Een Hawaii Thema

Een Hawaii party is een zomers kleurrijk thema feest met een tropisch karakter. Het is een perfect buitenfeest voor tijdens de warme maanden van het jaar. Een warme laaghangende zon, leuke kleurrijke outfits en heerlijke zomerse cocktails vormen samen al een perfecte combinatie voor een leuke Hawaii Party. Is het momenteel winter en denk je nu; een Hawaii Party in de winter, kan dat? Natuurlijk kan dat! Tijdens de koude wintermaanden missen we toch al snel die warme zonnige dagen en denken we met plezier terug aan die mooie momenten waar we volop genoten. Een tropische Hawaii Party in de woonkamer is dan perfect om tijdens de koude winterdagen toch nog even goed na te genieten van de afgelopen zomer!
Benieuwd wat nou de juiste Hawaii kleding is en met welke decoratie je de Hawaii-vibe perfect in huis haalt? Hieronder vertellen we je er meer over.

Kleurrijke Dresscode

Bij een tropisch feest zoals een Hawaii Party hoort natuurlijk een dresscode. Lekker luchtige zomerse kleding met veel kleur is perfect voor een Hawaii feest. Voor de heren is de welbekende Hawaii blouse natuurlijk een juiste keuze. Om de outfit helemaal af te maken zijn een leuke zomerse zonnebril, een kleurrijke bloemenkrans en een paar slippers the key to succes. Voor de dames is een leuk kleurrijk Hawaii jurkje met een fleurige krans ideaal. Voor de dames onder ons die uit de comfortzone durven te stappen: de bekende rieten Hawaii rokjes geven een enorme tropische boost aan jouw outfit!
Ben je op zoek naar de perfecte outfit voor een Hawaii Party? Neem dan eens een kijkje bij de verschillende Hawaii outfits.

Decoratie Hawaii Party

Voor een perfect Hawaii thema feest is een mooie tropische aankleding natuurlijk een must. Als organisator wil je de Hawaii-vibe natuurlijk helemaal terug laten komen in de feestlocatie. Met leuke zomerse Hawaii versiering is dit makkelijk te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan opblaasbare artikelen, zoals palmbomen en falmingo’s. Is de Hawaii Party in de zomer? Dan doet een opblaasbaar zwembad het ook altijd goed! Laat de opblaasbare dieren er lekker in badderen en wie weet eindigen jouw feestgangers er ook nog in.
Uiteraard zijn leuke houten wanddecoraties en kleurrijke LED-lampjes ook altijd ideaal voor een Hawaii feest. Wil je die grote tafel vol met lekkere hapjes en drankjes mooi in het thema terug laten komen? Kijk dan eens naar een leuke Hawaïaanse tafelrok.
Kortom, er is een hoop leuke Hawaii versiering die jouw thema feest naar een hoger niveau tilt.