Neon Party

Neon
Kleding

Neon
Accessoires

Neon
Decoratie

Wat is een Neon Party?

Een Neon Party (ook wel een Glow in the dark party genoemd) is een feest in een donkere ruimte, waarbij Blacklights (Uv-licht) bepaalde fluorescerende materialen, zoals katoenen kleding, fluoverf en andere objecten mooi fel oplichten. Je hebt dit effect vast wel eens gezien tijdens een avondje stappen. Bij binnenkomst lijkt het alsof je witte kleding en schoenen ineens fel licht geven. Het geeft een geweldig effect, wat dus wordt veroorzaakt door Blacklights.
Het leuke is dat je voor dit effect helemaal niet naar een discotheek hoeft. Met een aantal Blacklights en fluorescerende materialen kan een zogeheten Neon party gewoon in de woonkamer worden georganiseerd. Een perfect thema voor een leuk feestje dus.

Dresscode Neon Party

De dresscode bij een Neon party is super belangrijk. De Blacklights hebben namelijk effect op bepaalde materialen. Witte of fluorescerende kleding is perfect en zal dus ook mooi oplichten tijdens een Neon Party. Wat accessoires betreft zijn glow sticks en mooie neon brillen ideaal. Daarnaast mag de fluoverf natuurlijk niet ontbreken. Dit is een bepaald soort verf dat Blacklight reflecteert. Deze verf op je armen en/of gezicht geeft dus ook dit mooie verlichtende effect.
Je hoeft in ieder geval niet meer verder te zoeken naar toffe kleding en accessoires voor een neon feestje. Hier vind je namelijk een overzicht met toffe Neon kleding en Neon Accessoires. Neem gauw een kijkje!

Neon Versiering

Het belangrijkste bij een Neon thema feest is de combinatie van een donkere ruimte, verschillende Blacklights en de juiste neon kleding en versiering. Gezamenlijk zorgt dit namelijk voor het beste resultaat. Voor de juiste versiering kun je denken aan neon ballonnen, neon slingers en neon glazen. Ook zorgen glow sticks voor een mooi effect. Verder zijn echte neon ledlampen natuurlijk gaaf. Het nadeel is alleen dat deze vaak vrij duur zijn. Om toch dit toffe effect te krijgen, zijn er ook verschillende muurdecoraties in letter- of dierenvormen. Denk bijvoorbeeld aan een grote banner met een geprinte flamingo. Laat hier de Blacklights op schijnen en het geeft hetzelfde effect als een echte neon flamingo.