Top 3 Beste Sneeuwmachines voor een winters themafeest

Op zoek naar een goede sneeuwmachine voor een winters feestje zoals een Apres Ski Party of een Kerst themafeest? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog hebben we de top 3 best verkochte sneeuwmachines voor je op een rij gezet.  Ook geven we je handige tips voor de beste sneeuwmachine voor jou specifieke winterse party.  Lees gauw verder!

Waarom een sneeuwmachine?

Een sneeuwmachine voegt een realistisch en magisch element toe aan elk winters feestje. Een goede winterse versiering is natuurlijk een must, maar met wat nep sneeuw tover je de feestlocatie echt in een ideale winterse partyomgeving. Of je nou een Apres Ski Party of een Kerst themafeest hebt, met een sneeuwmachine verander je gemakkelijk je eigen tuin of andere feestlocatie in een echte apres ski omgeving of winterwonderland.

Hoe werkt een sneeuwmachine? (FAQ)

Echte sneeuw is misschien niet wat de gebruikelijke sneeuwmachines leveren, maar ze komen verrassend dichtbij. De meeste sneeuwmachines maken een schuimachtige substantie die sterk lijkt op sneeuw. Door speciale vloeistof vloeistof onder hoge druk door een nylonkous te blazen, ontstaat een bepaald soort schuim, dat erg lijkt op sneeuw. Dit schuim wordt gelijkmatig verspreid, waardoor de illusie van vallende sneeuwvlokken ontstaat.

 • Hoe lang blijft de nepsneeuw liggen?
  Deze ‘sneeuw’ is niet temperatuurgevoelig zoals echte sneeuw. Het schuim kan ongeveer 10 tot 15 minuten blijven liggen, hoewel dit natuurlijk ook afhangt van bijvoorbeeld wind en regen.

 • Is een sneeuwmachine voor binnen of buiten?
  Hoewel sneeuwmachines in principe zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt, wordt het gebruik ervan binnenshuis toch afgeraden. Het schuim is onschadelijk, maar kan binnen toch voor een flinke rommel zorgen. Buiten verdwijnt de schuim snel en worden de eventuele “resten” weggespoeld door de regen.

Top 3 best verkochte sneeuwmachines

BeamZ Snow600

De BeamZ Snow600 is een compacte en betaalbare sneeuwmachine die perfect is voor kleinere feestjes en evenementen. Ondanks het kleine formaat levert deze sneeuwmachine een indrukwekkende sneeuwuitstoot. Met een vermogen van 600 watt kan hij sneeuwvlokken tot wel 2-3 meter ver verspreiden.

De BeamZ Snow600 wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee je de sneeuw gemakkelijk kunt regelen. Daarnaast bevat hij een hengsel om de machine gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen. Tot slot wordt deze sneeuwmachine geleverd met een liter sneeuwvloeistof. Dat scheelt weer extra kosten!

Kenmerken:

 • Vermogen: 600W
 • Tankinhoud: 250ml
 • Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz
 • Afmetingen: 25 x 13 x 16cm
 • Gewicht: 1.6kg
 • Incl. afstandsbediening met 5m kabel en ophangbeugel

BeamZ Snow900led

De BeamZ Snow900led gaat een stapje verder dan de Snow600 en biedt meer sneeuwproductie en kracht. Met een vermogen van 900 watt kan deze sneeuwmachine sneeuwvlokken tot wel 4 meter ver verspreiden. Dit maakt hem geschikt voor middelgrote feesten en evenementen waar je een overvloed aan sneeuw wilt creëren.

De BeamZ Snow900led wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft verschillende instellingen om de sneeuwval aan te passen aan je voorkeuren. Daarnaast bevat de BeamZ Snow900led verschillende ledlampen die de sneeuw in verschillende kleuren kan verlichten. Dit zorgt natuurlijk voor een super mooi effect.

Of het nu gaat om een groter bedrijfsevenement of apres ski party of kerst themafeest met een hoop gasten, de BeamZ Snow900led kan je feest naar een hoger niveau tillen met zijn indrukwekkende sneeuwproductie.

Kenmerken

 • Vermogen: 900W
 • Tankinhoud: 1 liter
 • Aansluitspanning: 230Vac /50Hz
 • Afmetingen: 350 x 215 x 185mm
 • Gewicht: 2.2kg
 • Verlichting met meerdere kleuren door RGB kleurenmenging
 • Incl. draadloze afstandsbediening

BeamZ Snow1800

De BeamZ Snow1800 is de krachtigste en meest indrukwekkende sneeuwmachine in de BeamZ-serie en maakt deze variant geschikt voor professionals. Met een vermogen van maar liefst 1800 watt kan deze machine sneeuwvlokken tot wel 6 meter ver verspreiden. Dit maakt hem ideaal voor grote evenementen en feesten met een grote hoeveelheid gasten en waar je een flinke sneeuwval wilt creëren.

De Snow1800 wordt geleverd met een bedrade afstandsbediening en heeft verschillende instellingen voor sneeuwproductie, zodat je de sneeuwval nauwkeurig kunt regelen.

Kenmerken:

 • Vermogen: 1800W
 • Tankinhoud: 3.1 liter
 • Aansluitspanning: 230Vac /50Hz
 • Afmetingen: 47 x 26 x 27cm
 • Gewicht: 7.3kg
 • Afstandsbediening met interval timer, output regelaar en 3m kabel

Welke sneeuwmachine moet ik kiezen?

De BeamZ serie biedt een reeks sneeuwmachines die gemaakt zijn voor verschillende soorten feesten en evenementen. De keuze tussen de BeamZ Snow600, Snow900 en Snow1800 hangt vooral af van de grootte van je feest en het gewenste sneeuweffect.

Gaat het om een klein winters feestje? Ga dan voor de BeamZ Snow600. Toch een groter feest? Ga dan voor de BeamZ Snow900. De BeamZ Snow1800 is een perfecte sneeuwmachine voor professioneel gebruik. Deze sneeuwmachine is wat ons betreft eentje die je niet snel in huis haalt voor een leuk feest van een redelijke omvang. Laat die maar aan de professionals over:P

Dit bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *